#10 NÄR POLITIKERNA SKITER I FOLKET

När man inte har respekt vare sig för den svenska grundlagen eller den svenska demokratin.
När politikerna vill något annat än vad väljarna har bestämt så blir det inget annat än kaos.

Att försöka bilda en regering och samtidigt ignorera valresultatet är lite som att försöka åka till jobbet med bilen och ignorera att bensintanken är tom. Man kommer inte så långt.

Att vägra Sverigedemokraterna inflytande och därmed utestänga 1 135 627 väljare är knappast vad jag kallar för att ”verka för att alla människor ska uppnå delaktighet” i enlighet med vad som stipuleras i 1 kap. statsskickets grunder 2§.

Först röstade riksdagen bort Stefan Löfven (S) som statsminister. Vilket jag anser vara en självklarhet. Sämre statsminister har Sverige aldrig haft är min bestämda uppfattning.
Sedan bestämde sig talmannen för att ge Ulf Kristersson (M) i uppdrag att försöka bilda regering.

I min lilla värld härhemma som mest består av att jobba, umgås med familjen, läxläsning med döttrarna, pussa på fästmön, äta mat och dessutom försöka hinna med lite sömn.
För mig förefaller det vara en självklarhet att när man röstar bort en statsminister i riksdagen så har man en mer eller mindre färdig plan för nästa steg. Man har helt enkelt redan pratat ihop sig med sina Allianskollegor och vet hur man ska bilda en regering nu när man medvetet röstade bort den gamla.
Så för mig var det här med att Uffe Puffe hade 14 dagar på sig att slänga ihop en regering rena formaliteterna. Nästan så jag förväntade mig att Uffe skulle återkomma inom 48 timmar och presentera en regering som omedelbart kunde skrida till verket och driva den politik man gått till val på.
 
Det var nog vad de flesta av oss trodde.
 
Annie Lööf med sitt muslimska Centerparti samt Liberalerna med sin dildosymbol och Jan Björklund som med allvarlig ton försökte brösta upp sina 5,49% tackade nej till Moderaternas regeringsförslag. Annie Lööf deklarerade att hon till och med kan tänka sig att sitta med i en Socialdemokratisk regering.

Därmed valde vår lille käre Uffe Puffe att likt en feg hund retirera från talmannens uppdrag med svansen mellan benen och gav helt enkelt upp sonderingsförsöken att bilda en regering.
Där fick således 19,84% av väljarna se sig snuvade på statsministerposten. Fällda av två meningslösa ytterlighetspartier som plötsligt hade all sin makt i handen trots att de endast fick 8,61% respektive 5,49% av väljarnas stöd.
Inte ens tillsammans kommer de upp till Sverigedemokraternas 17,53%.

Med största sannolikhet kommer då talmannen att ge uppdraget att försöka bilda regering till Stefan Löfven. Ja det stämmer, samme före detta statsminister som riksdagen röstade bort för cirka 20 dagar sen. Nu ska han försöka sig på att bilda regering.
 
Den rödgröna ärtsoppan bestående av S, V och MP har tillsammans 40,66% väljarstöd, det vill säga 144 mandat. Alliansen som man kan anse inte finns längre, har totalt 143 mandat. I teorin har den rödgröna ärtsoppan därmed en knapp majoritet om vi exkluderar SD. Hade Moderaterna och Uffe Puffe haft balls hade han tagit med sig KD och SD i en regeringsbildning och vips hade de nått 154 mandat.
Hade Moderaterna bildat regering med KD och SD hade konsekvesen också blivit att C och L tillsammans med sina 51 mandat hade blivit vågmästarre. En roll som Centerpartiet och Liberalerna inte hade trvis i. För att ha någon trovärdighet kvar skulle C och L tvingats stötta den Moderatledda regering oftare än de inte hade gjort det.
Därmed iskulle i teorin en Moderattledd regering tillsammans med KD och SD kunna ha en majoritet i riksdagen om 205 mandat.

Därmed tack och adjö till S, V och MP.
 
I flera år, om inte decennier, har sju riksdagspartier helt misslyckats med att ta hand om vårt land, de har helt misslyckats med att trygga vår tillväxt. En tillväxt om 0,7% i BNP/per capita är ju ingenting man kan skryta med i EU:s finare salonger precis.
De har inte heller lagt pengar på att bygga ut välfärden så att vi har kapacitet att ta hand om landets invånare, oavsett om det gäller snöröjning, vård eller skola.

Fler och fler människor i Sverige drabbas av nedskärningar i vården, äldreomsorgen, fler och fler kvinnor blir våldtagna, skottlossningarna ökar och ja, finns det någon negativ trend i det här landet som inte drastiskt pekar åt fel håll?
Samtidigt ser alla hur kommunerna lägger skattemiljarder på att bygga, köpa eller hyra boenden åt nyanlända. Man kan milt sagt säga att sjuklövern jobbar för alla utom svenskarna.
Svenskarna som dessutom betalar för hela kalaset, någon annans kalas och svensken är inte ens bjuden till kalaset.

Fler och fler människor som lever i denna verklighet är trötta på den utveckling som drabbar dom och vill se en förändring. Valresultatet är en tydlig markering om detta.
Det enda parti som verkligen växer och har en uppåtgående trend som övriga partier bara kan drömma om är just Sverigedemokraterna.
 
Sverigedemokraterna är Sveriges tredje största parti med 17,53% och 62 mandat.
 
De övriga sju riksdagspartierna har målat in sig i ett hörn.
I sin förljugna iver att smutskasta SD kan man nu inte heller backa och börja samarbeta med SD.
Den här helt absurda soppan som pågår i riksdagen beror ENBART på att sju partier är helt bänga i huvudet och har en dold agenda.

Enda anledningen till att sjuklövern envisas med att kasta epitet på Sverigedemokraterna är för att SD är det enda parti som inte ställer upp på det uppenbara som pågår.
Till och med en gammal galning som Bono nu börjat prata sig varm för globaliseringen.
(Samtidigt som jag slänger deras LP skivor kvider jag för mig själv ”Oh no, not you too”.)

Det är därför, ENBART därför som SD ska hållas utanför inflytande.
 
Det blir ju lite svårt att missbruka asylsystemet för denna globaliseringsplan om alla som anländer från Danmark plötsligt ska bli stoppade och åka tillbaka. Enligt Dublinförordningen ska man ju ansöka om asyl i det första säkra land man kommer till. Eller att alla ska åldersbestämmas med medicinska bedömningar, då blir det inte många ”barn” kvar som kan söka asyl i Sverige.
”Barn” är nämligen undantagna i Dublinförordningen. Barn har rätt att söka asyl i det land de befinner sig i.
 
Så gissa nu en gång varför alla som kommer hit påstår att dom är ”barn” och varför sjuklövern inte inför medicinska åldersbedömningar!?
 
Man kan torrt konstatera att Sverigedemokraterna ska hållas utanför makten just för att massinvandringen ska kunna fortsätta. Som valresultat visar håller inte svenska folket med.
 
Jag har otroligt svårt att se att 7 partiledare inte själva läst Sverigedemokraternas partiprogram och absolut VET att SD inte är några nyfascistnazistraister
Att det finns nyttiga idioter som Henrik Arnstad, Malena Erman, Henrik Schyffert, Rossana Dinamarca, eller varför inte lilla pappskallen Elin som hindrar flygplan från att lyfta för att någon lurat i henne att det är så man gör. Sådana opålästa lättlurade människor gör det ju lite lättare för sjuklövern att fortsätta hålla SD utanför.
 
Jag menar, alla dessa människor som tar bort SD:are som vänner på Facebook eller hotell och restauranger som avbokar julbord. Alla dessa hjärntvättade lättledda krakar kan ju inte ha fel. Eller!?
 
Därför är nu situationen i riskdagen som den är.
Vem ska lyckas bilda en regering?

Genom att fullkomligt ignorera Sveriges eskalerande problem så har man tvingat folk att bli Sverigedemokrater. SD är det enda parti som pratar om den verklighet som folk lever i och som folk upplever varje dag.
 
Att sjuklövern nu sitter i skiten är helt och hållet deras eget fel.
Att de nu inte lyckas ta det ansvar de kacklade om i valrörelsen betyder att de snart blir tvingade att utlysa extraval.

Gissa vilket parti som kommer att vinna på ett extraval!
 
Så här kommer det dessutom att fortsätta.

Ju längre tid som verkligheten förnekas av sjuklövern desto fler människor som drabbas av den förnekade verkligheten kommer att vakna och inse att Sverigedemokraterna är det enda parti som vill göra något åt vanligt folks vardag.

Att blunda för Sverigedemokraternas existens innebär att man vägrar lyssna på 1 135 627 väljare och deras åsikt.
 
Det är verkligen inte vad jag kallar demokrati!

Frågan är om nationen Sverige kommer att överleva sjuklövern?
 
-------------------------------------
Stöd mitt oppositionsarbete:
Swish 0708-974 971
 
 
Källor:
·      http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/kungorelse-1974152-om-beslutad-ny-regeringsform_sfs-1974-152
 
·      https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html

Kommentera gärna: