SWISH 0708-974 971

#8 PRIDE UTAN STOLTHET

Pride Stockholm avslutades söndagen den 5 augusti och idag ska vi prata lite om politikers och makthavarens totala avsaknad av självinsikt, moral och skam i kroppen i samband med just nämnda Pride.
 
Åtta partiledare står på en scen och viftar för glatta livet med lika många Pride flaggor.
Eller ja, glatta och glatta, de bilder som cirkulerar i sociala medier signalerar väl egentligen allt annat än glädje. Det ser lite krystat ut. Lite som att en del av dom tänker: ”måste jag verkligen ställa upp på det här?”
”Ja det måste du, det är val snart, så le och se glad ut!”
 
Jonas Sjöstedt är ett undantag, han ser osedvanligt nöjd ut men det kan bero på de senaste opinionsmätningarna där partiet som förespråkar kommunistiskt förtryck fått skrämmande höga siffror. Att partiet tog bort ordet ”kommunisterna” i namnet förändrar ju ingenting.
 
Åtta partiledare är inbjuda att delta, till och med F! är representerade trots att de inte sitter i riksdagen, vilket säger en hel del om Prides politiska agenda och inriktning.
Det borde också få de övriga partiledarna att dra öronen åt sig gällande i vilket sammanhang dom ställer upp med sitt namn och parti. Partiledaren för Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, är den enda som inte inbjudits att delta. Istället har RFSL valt att komplettera vuxenmobbningen med en upplåsbar elefant på scenen som ska symbolisera SD.
Man kan ju tillägga att MED och AfS självklart inte heller bjudits in.
Det har något att göra med det där, ni vet, värdegrund!
 
Hur ska man ens kunna tro och lita på att utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) ska kunna komma till rätta med skolmobbningen när han själv deltar i vuxenmobbning?
Det är ju den frågan man ställer sig när man ser detta trams.
 
Enligt min mening är det också där skon klämmer.
 
Majoriteten av dagens politiker, och speciellt då partiledarna, framstår som allt annat än trovärdiga i sin framställning.
Dom prostituerar sig helt skamlöst för att försöka få några fler röster i valet.
Att se dessa nickedockor stå på en scen tillsamman och vifta med Pride flaggor säger en hel del om det nuvarande tillståndet i Sverige.
 
Man framstår inte som särskilt trovärdig när man saluför sig själv som en förespråkare av ”allas lika värde” samtidigt som man medvetet och gladeligen deltar i vuxenmobbning.
 
För mig är dessa partiledare nyttiga idioter som ställer upp på vad som helst för att förefalla vara folkliga och jordnära. De vill gärna framhävda sig själva som seriösa och vara kämpar för HBTQ personers rättigheter. Jag är dock själv väldigt osäker på exakt vilka rättigheter som HBTQ personer saknar i Sverige idag?
Jag är tämligen övertygad om att partiledarna själva inte heller har en aning om vilka rättigheter som saknas.
Dom har nog inte heller en susning om vad det är de egentligen stödjer när de står där krystat och viftar med Pride flaggor.
Det är någon högavlönad partistrateg som sagt åt dem att de måste delta.
 
Till och med vår överbefälhavare Micael Bydén är med i Pride och sjunger Elvis låtar. Det är alltså mannen som innehar den högsta militära yrkesposten i Sverige. ”Försvarschef” är den motsvarande befattningen i EU och NATO-länderna.
 
Jag anar att främmande makts underrättelsetjänster sitter och skrattar läppen av sig när det följer utvecklingen i Sverige och ser allt detta.
Att eventuella anfallsplaner för Sverige är sammanfattade på ett halvt A4 med följande text:
 
Kliv in på Rosenbad, ställ dig framför Löfvens skrivbord och upplys honom om att landet är ockuperat. Eventuellt kommer Löfven vifta med en Pride flagga och mumla något om LAS och allas lika värde.
Bara att ignorera. Sverige är nu intaget.
Rapportera till närmaste befälhavare att uppdraget är slutfört.
Uppdragsnotering: Ammunition ej nödvändig.

 
För mig, och många fler med mig, så framstår dessa individer som helt i avsaknad av självinsikt, moral och skam i kroppen. Det finns ingen personlig stolthet överhuvudtaget.
Jag är glad att Jimmie Åkesson inte deltog i detta spektakel för det är inte värdigt en statsman att stå och se vilsekommen ut med någon Pride flagga på halv stång i näven.
 
Prides huvudsyfte från början var att vara inkluderande.
(enkelt förklarat)
Vad är det svenska Pride står för egentligen i det ljuva året 2018?
 
Exkludering!
Ingenting annat.
 Oavsett vilken sexuell läggning du har.

Även om du tillhörs Prides målgrupp så är du inte välkommen om du har fel värdegrund.
Vad värdegrund är för något är lite osäkert men för det mesta mynnar pratet om värdegrund ut i att refugees är välkomna.
Om vi sedan har resurser att ta emot kreti och pleti från alla jordens hörn är av mindre underordnad betydelse.
 
Mot denna bakgrund ställer sig åtta partiledare, villigt eller motvilligt, på en scen och stödjer denna exkludering och vuxenmobbning.
Vuxna människor vars hjärnor är mentalt färdigutvecklade sedan åratal tillbaka.
Människor som med tanke på sina positioner, att det faktiskt styr ett land, bör besitta tillräckligt hög intelligens för att själva inse att detta inte längre håller.
Att det gått för långt!
 
En gång i tiden hade vi tillknäppta politiker som upplevdes som byråkrater och som gav intryck av att stå långt från vanligt folk.
De var inte folkliga helt enkelt.
Jag minns att det blev stora rubriker och massor av bilder i media när Ingvar Carlsson på någon Socialdemokratisk kongress (tror jag det var) iförd blond peruk dansade och spexade.
Det upplevdes som folkligt och Ingvar Carlsson visade sig vara mänsklig. Tjoho!
 
Jag kan tycka att just det är folkligt så det räcker.
Det är lagom att en partiledare i ett något halvprivat sammanhang spexar lite utan att det involverar några politiska undertoner eller ställningstagande.
Det är lite svenskt lagom "roligt" men utan att vara på direkt allvar.
 
Nu har det ”roliga” dansat raka vägen in i riksdagen och styr beslutsprocesserna vilket inte är vare sig värdigt eller särskilt lyckat för en nation överhuvudtaget!
 
En politiker, en statsman av rang, bör enligt min mening framstå som ansvarstagande, värdig sin uppgift och framförallt, bete sig som en vuxen människa.
Att villigt stå på en scen med en uppblåst elefant och utan att blinka stötta en uppenbar vänsterorienterad manifestation med tydlig exkludering är inte värdigt en politiker som aspirerar på att ta ansvar och styra en nation.
 
Någon kallade hela detta spektakel för ”Pridegate” och frågan är om det inte är just det.
Den totala förödmjukelsen och det ultimata beviset på att dagens politiker tappat alla begrepp om vad som är gångbart hos folket.
Vad som är gångbart för en nation som vill framstå som seriös inför sin omvärld.
 
Från viljan att framstå som folkliga framstår dom istället som kompletta idioter.
 
Oavsett vilka partisympatier man har så skulle jag inte själv lägga min röst på någon av dessa clowner.
Var jag en inbiten Socialdemokrat skulle jag skämmas livet ur mig.
Som tur är så är jag inte längre Socialdemokrat. Det har gått över!
 
Man kan ju tycka vad man vill om dessa åtta stollar.
Det är ju ändå någonstans väljarna som röstat in dom i riksdagen och man kan inte förneka att vi tveklöst fått de politiker vi förtjänat.
Jag hoppas dock att väljarna vaknat till valet den 9 september och sätter ned sin fot.
Att det får vara slut med spexandet och skolgårdsmobbningen i riksdagshuset.
 
Det är dags att ta sin uppgift på största allvar!
 
Sverige har oerhört allvarliga problem med resursbrist för att släcka vår egna skogsbränder, en skenande bostadsbrist, ökande arbetslöshet och för att inte tala om ökat antal gruppvåldtäkter och ökat våld i samhället.

Politkerna borde bokstavligt talat sitta vid förhandlingsbordet och diskutera vilka budgetposter man kan skära i för att omfördela pengar så att man köpa in de flygplan, helikoptrar och annat som behövs för att kunna ta hand om våra egna skogsbränder.
Det kan ju faktiskt börja brinna i nästa vecka igen.
Eller nästa sommar eller sommaren därpå.

Dessa politiker har inte tid att delta i en massa trams kan jag tycka. Det finns viktigare och mer akuta saker att ta itu med!
 
Agera som värdiga statsmän och delta inte i någon vänsterextrem Pridefestival där ni visar upp er totala avsaknad av alla former av självrespekt och stolthet!
 
Pridegate – När riksdagsprostitution inte är vackert!

Kommentera gärna: