SWISH 0708-974 971

#1 SOSSARNAS DRÖM

Efter att ha suttit vid makten i snart fyra år låter Socialdemokraterna plötsligt som Sverigedemokraterna. Det utlovas "Hårdare tag mot brotten och brottens orsaker".
Det låter väldigt fint men man kan konstatera att sen valet 2014 har Socialdemokraterna inte gjort mycket för att faktiskt komma till rätta med problemen. Det kan verka som att Socialdemokraterna blivit Sverigedmokraterna men det är en väsentlig skillnad mellan partierna.
Socialdemokraterna vägrar konsekvent att prata om den verkliga orsaken till en stor del av problemen i det svenska samhället. Kulturell bakgrund!
Det går aldrig att lösa några problem om man inte först och främst erkänner roten till problemen.

Detta är också Socialdemokraternas absolut största misstag.

Där vi vanliga svenskar lever i en verklighet där kvinnor våldtas och gruppvåldtas av så talar Socialdemokraterna om precis allt utom just det. När människor stelnar till och tystnar på en badstrand för att det kommer ett gäng med killar så talar Socialdemokraterna om precis allt utom just det.

När ett parti som Socialdemokraterna ber väljarna om stöd att bilda regering efter valet 2018 så förstår jag inte hur dom ens i sin vildaste fantasi kan tro att väljarna ska lita på dom. Det finns ju anledning att väljarstödet i opinionsmätningarna sjunkit med nästan 50% på 24 år. I valet 1994 fick Socialdemokraterna 45,2% av rösterna. I den mätning som prsenterades den 1 juni 2018 var väljarstödet nere på 24,5%.

Socialdemokraterna lever i en fantasi och deras verklighetsbeskrivning är långt ifrån den verklighet som de flesta väljare befinner sig i.
Därför sjunker förtroendet för Socialdemokraterna.
Hur ska man kunna lita på ett parti som inte erkänner orsaken till problemen?

Ta det där med "tafsarmbandet" som Dan Eliasson så stolt visar upp på bilden.
Jag förstår absolut poängen med det. Att det ska skicka en signal till omgivningen att det inte är ok att tafsa. Ungefär som de där brickorna man hade på jackan förr, den vita handen med texten "Rör inte min kompis" som en signal att mobbning inte är ok. Men till vilken nytta?
Tror Socialdemokraterna på allvar att förövarna ens bryr sig om ett armband med texten "Tafsa Inte".

Tasfandet är ett symtom på den kulturella problematik som existerar.
Kan man inte erkänna detta kan man heller inte göra något åt det.
Kan man inte göra något åt det ska man inte heller sitta i regeringsställning.

Jag har ju själv drabbats av denna förnekelse. I samband med Folkets Demonstration utpekades jag och alla andra som var representanter för Folkets Demonstration som våldsbejakande extremister i en debattartikel av Mona Sahlin (Artikeln).
Vi hängdes alla ut på Expressens löpsedel med namn och bild och kallades för inte så smickrande epitet. Man hängde ut oss som extremister för att vi förhöll oss till den riktiga verkligheten. Det lämpar sig naturligtvis inte att folket säger emot.

"Socialdemokraterna utlovar ju nu ändring och hårdare tag" säger kanske vän av ordningen.
Självklart gör dom det.
Det kallas för vallöften och Socialdemokraternas vallöften är en soklar återspegling av Sverigedemokraternas väljarstöd.
Verkligheten talar ett annat språk och i sedvanlig ordning kommer Socialdemokraterna inte att leva upp till dessa vallöften efter valet. Som vanligt!
Socialdemokraterna har suttit vid makten sedan september 2014 och det dom presenterat som åtgärder är i princip ett "tafsarmband".
Vad får någon att tro att dom nu, cirka 2 månader innan valet, plötsligt vaknat till liv och ska införa åtgärder efter valet mot problem som man hittills inte ens erkänt?
Man bör vara ganska lågbegåvad om man på allvar litar på Socialdemokraternas vallöften.

Socialdemokraterna är ett parti som inte längre lever i folkets verklighet.
Från att ha varit ett arbetarparti har dom blivit ett fantasiparti.
Ett parti som lever i en utopisk dröm baserad på "Långtidsutredningen 2015" (SOU 2015:104) Länk där det ultovas vinst när alla invandrare kommit i arbete.
Vinsten kommer cirka 2060 enligt utredningen och fram tills dess har de kulturella problem som Socialdemokraterna envist förnekar ha lett till att Sverige inte längre är en fungerande nation.

Någon vinst kommer aldrig att uppstå tack vare invandringen.
Det är bara Socialdemokraterna och sex andra rikdsagspartier som envisas att tro det.

I valet i september 2018 skickar vi hem dessa partier och förpassar deras drömmar där de hör hemma.
Utanför riksdagshuset!

Kommentera gärna:

Vårda ditt språk. Olämpliga kommentarer tas bort!